ΠροφίλO espresso “Petaloso” ξεχωρίζει για την εξαιρετικής ποιότητα χαρμάνι από gourmet ποικιλίες Arabica και Robusta. Το προσεγμένο ψήσιμο και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι που έχουν υποστεί προσδίδουν στον “Petaloso” espresso βελούδινη γεύση, ευωδιαστό άρωμα για ξεχωριστή και έντονη απόλαυση ενός μοναδικού καφέ, με τέλεια ισορροπημένη οξύτητα.

O espresso “Petaloso” συσκευάζεται και παραδίδεται φρεσκοκαβουρδισμένος διατηρώντας μοναδική ποιότητα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ θα σας προσφέρει στιγμές αξεπέραστης ευχαρίστησης!

Ο Κακογιάννης Αναστάσιος εμπνευστής και δημιουργός του μοναδικού espresso “Petaloso” παρευρίσκεται στο χώρο από το Μάϊο του 1995.

Υπήρξε από τους πρώτους επιχειρηματίες που ασχολήθηκαν με την τροφοδοσία στο χώρο του HORECA και εισήγαγε τον espresso στην Πατρινή αγορά.

Η πολυετής πείρα του τον έχει καθιερώσει ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους στο είδος εφ’ όσον εξειδικεύτηκε και εξελίσσεται συνεχώς.

Βρίσκεται πάντα κοντά στον επιχειρηματία προβαίνοντας σε δυναμικές λύσεις και προοπτικές ανάπτυξης εξιδικευμένες για κάθε επαγγελματία.

Αφετέρου, ο επιχειρηματίας καλύπτεται πλήρως τεχνικά με άμεση ανταπόκριση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης καθώς και παρέχεται εκπαίδευση ούτως ώστε ν’ αναπτυχθούν και να τελειοποιηθούν οι επιδεξιότητες των “barista”.